%0
Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması - Baysal, Ayşe

Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması

Ayşe Baysal

Yayınevi: Ekin

ISBN: 9786053278580

Yazar : Nazife Küçükaslan

Türkçe | 424 Sayfa | 16,5 x 23,5 cm

Tür: Beslenme-Diyet

  • 32,50 TL

 Gastronomi Ve Yiyecek-İçecek İşletmeleri
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde, Yiyecek-İçecek Departmanlarında Menü Planlaması Ve Geliştirilmesi
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde,  Yiyecek-İçecek Departmanlarında Menü Türleri
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde, Yiyecek-İçecek Departmanlarında  Menü Kartları
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde, Yiyecek-İçecek Departmanlarında  Menü Ve Pazarlama İlişkisi
Menüyü Oluşturan Yiyeceklerin Hazırlanması Süreci  (Standart Reçetelerin Hazırlanması (Standart Tarifler))
Menünün Fiyatlandırılması
Beslenme İlkeleri
Besin Öğelerinin Gruplandırılması
Besinler Ve Enerji
Besin Grupları
Besin Grupları

 

Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması için şu an mevcudu olmayanlar

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2019 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı